Nalazite se
  • Pop Tech
  • Samsungovi Onyx LED zasloni za kino dvorane
Članak
Objavljeno: 27.06.2019. 12:04

Samsung Onyx 

Samsungovi Onyx LED zasloni za kino dvorane

Onyx Cinema LED zasloni dobili su DCI certifikat i šire se europskim kino dvoranama

Samsungovi Onyx LED zasloni za kino dvorane

Samsung je na ovogodišnjem CineEuropeu predstavio Samsung Onyx Cinema LED zaslon – prvi 4K LED zaslon s DCI certifikatom namijenjen kino dvoranama. 

Onyx je zasad dostupan u tri veličine od pet, deset i 14 metara, a odlikuje ga visoka rezolucija i podrška za visoku dinamičnost (HDR)

„Izuzetno smo ponosni na našu najnoviju inovaciju i Samsung Onyx tehnologiju. S Onyx Cinema LED zaslonom, korisnici će moći uživati u pojačanom doživljaju gledanja uz kvalitetu slike svjetske klase, poboljšani omjer kontrasta i dublje crne boje. Posvećeni smo pružanju najboljeg korisničkog iskustva s  bogatijim sadržajima koji će korisnike uroniti u svaku scenu”, rekao je Seog-gi Kim, izvršni potpredsjednik tvrtke Visual Electronics u tvrtki Samsung Electronics.

Iz Samsunga su najavili postavljanje kino zaslona na četiri lokacije u Europi. Dva zaslona bit će postavljena u Odeon Multicines u Španjolskoj, Plaza de Armas u Sevilli dobit će 10-metarski zaslon, dok će CC San Vicente imati prvi 14-metarski zaslon u Europi. U rujnu Veliku Britaniju i Irsku očekuje postavljanje prvog 10-metarskog zaslona, a do kraja 2019. 5-metarni Onyx bit će ugrađen u Rumunjskoj.

Više informacija o samim zaslonima pročitajte na poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi kino ekran LED ekran zaslon
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam