Nalazite se
  • Pop Tech
  • Tko kaže da Pac Man ne može biti battle royale
Članak
Objavljeno: 07.04.2021. 09:08

Pac-Man 99 

Tko kaže da Pac Man ne može biti battle royale

Izlazi nova igra battle royale žanra za Nintendo Switch - Pac-Man 99.

Tko kaže da Pac Man ne može biti battle royale

Battle royale je danas jedan od najpopularnijih žanrova i gotovo da nema niti jedne poznate franšize koju nije dotakao u nekom obliku.

Ako mislite da battle royale igra u kojoj morate pobijediti 99 drugih igrača može biti samo pucačka, prevarili ste se, jer Nintendo upravo lansira Pac-Man 99 battle royale online igru koja će biti ekskluziva za Nintendo Switch konzolu za gamere koji imaju online pretplatu.

pacman99

Kao i u legendarnom Pac-Manu, cilj igre je "jesti" energetske kuglice u labirintu i izbjegavati duhove. Kada se vaš lik dovoljno najede postaje neranjiv i potom može ganjati duhove koji se usporavaju. U battle royale inačici igraće polje (labirint) će se smanjivati, što znači da će zona postati sve manja, a na kraju će od 99 igrača samo jedan biti pobjednik, odnosno PAC-ONE.

pacman99 2

Switch Online pretplatnicima će osnovna igra biti besplatna, no imat će mogućnost kupnje opcijskog DLC-a, koji će u igru dodati CPU mode, time attack i raznovrsne custom teme među kojima ćete naći mnoge iz klasičnih Bandai igara. Svaka tema će vas koštati po 2 američka dolara, a igrači će imati mogućnost kupnje svih dodataka u jednom paketu po cijeni od 30 dolara.

Pretplatnici na Switch Online igru već mogu "preloadati" na Nintendovoj web stranici na ovom linku, kako bi mogli započeti s igranjem čim bude službeno lansirana.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->