Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.03.2021. 13:13

Intel 

Intelov MacBook Pro izgleda bolje od Appleovog

Intel za promotivni napad na MacBook Pro koristi Appleov laptop dorađen u Photoshop

Intelov MacBook Pro izgleda bolje od Appleovog

Nije nikakva tajna da je Apple svojim M1 ARM procesorom dobro prodrmao tržište laptopa i mnogi proizvođači Windows prijenosnika i hardvera za njih osjećaju se ugroženo.

Među njima je i Intel koji je pokrenuo pravi medijski i oglašivački rat u kojem se služi YouTuberima, influencerima, oglasima i konferencijama, kako bi objasnio puku da su Appleovi uređaji jednostavno lošiji od PC računala i prijenosnika, jer ne nude tolike mogućnosti i opcija u pogledu hardvera, ekrana, konstrukcija, oblika i drugih elemenata kao Windows uređaji opremljeni Intelovim procesorima.

Među silnim video kampanjama Intela, YouTuber Rene Ritchie primijetio je neke koje vodi glumac Justin Long, u kojima se vidi što Intel sve čini kako bi diskreditirao Apple, odnosno konkretno nove MacBook Pro prijenosnike.

Naime, mada Long ukazuje na mnoge stvarne prednosti PC prijenosnika, prije svega u pogledu raznovrsnosti dizajna i mogućnosti, što i ne čudi obzirom da ih rade deseci proizvođača, Intel je za jedan video koristio lažni MacBook Pro, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Intel kaže da je za video korišten pravi MacBook Pro, no iskusno oko Renea Ritchieja primijetilo je da su rubovi prijenosnika znatno tanji u odnosu na stvarnost, što znači da je Intel iz nekog nepoznatog razloga uz pomoć Photoshopa ili nekog drugog alata "redizajnirao" Appleov laptop da izgleda bolje nego pravi, jer mu je zaslon gotovo od kraja do kraja.

Pored toga, Intelova verzija nema web kameru, što nije bolje u odnosu na original, ali dodatno postavlja pitanje zašto Intel ovo radi pobogu. Teški flop rekli bismo, mada nismo Apple fanboyevi.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->