Nalazite se
  • Non Tech
  • Hrvatska
  • Recite što očekujete od novog telefona i osvojite HONOR 70
Članak
Objavljeno: 22.09.2022. 14:45

Nagradni natječaj  

Recite što očekujete od novog telefona i osvojite HONOR 70

Napišite nam što očekujete od svog idućeg pametnog telefona po pitanju performansi i namjena za koje ga namjeravate koristiti.

Recite što očekujete od novog telefona i osvojite HONOR 70

Došlo je vrijeme da nabavite novi pametni telefon. Odluka o tome koji odabrati vrlo je teška jer morate u obzir uzeti mnoge stvari koje su vama osobno najvažnije. Bila to kamera, baterija, pohrana, radna memorija ili performanse u reprodukciji videa i gamingu, neke stvari su vam sigurno važnije od drugih. 

Časopis VIDI i poznati brand HONOR nude vam mogućnost da osvojite najnoviji pametni telefon HONOR 70 s 6,67-inčnim OLED zaslonom od 120 Hz s podrškom za HDR10+,  koji radi na pogon odličnog čipseta Qualcomm Snapdragon 778G+ 5G, uz pomoć 8 GB RAM-a i 128 GB ugrađene memorije za pohranu.  

Uređaj dolazi s velikom baterijom od 4800 mAh s podrškom za brzo punjenje od 55W, a za snimanje prvi u svijetu koristi novi Sony IMX800 senzor od 54 MP i f/1,9. Fotografije s glavnom kamerom se snimaju u rezoluciji od 12,7 MP, dok je širokokutna kamera od 50 MP s f/2,2, kutom od 122° i autofokusom, a tu je i 2 MP senzor dubine. Honor 70 dolazi s Android 12 operativnim sustavom te punom podrškom za Google servise i punim paketom Google aplikacija, a osim nove verzije Androida tu je nova verzija Honor korisničkog sučelja Magic UI 6.1

PRAVILA NATJEČAJA 

Napišite nam u najviše tri rečenice što očekujete od svog idućeg pametnog telefona po pitanju performansi i namjena za koje ga namjeravate koristiti, a žiri Vidija i Honora će odabrati onoga tko pošalje najbolji ili najduhovitiji odgovor te ga nagraditi upravo HONOR 70 uređajem za koji vjerujemo da može zadovoljiti potrebe svih tipova korisnika. 

Svoj odgovor nam morate poslati do 30. rujna 2022. godine na mail [email protected] pod subjectom "Honor 70 natječaj" i ne zaboravite navesti svoje točno ime i prezime i adresu. 

Ime dobitnika ćemo objaviti na Vidijevoj Facebook stranici 10. listopada 2022

NAPOMENA: sudionici natječaja moraju biti hrvatski državljani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. 

UPDATE 11.10.2022.

A pobjednik je...

Žiri Vidija i Honora je odabrao najbolji odgovor iz kojeg smo saznali što se očekuje od novog telefona. Pobjednički odgovor glasi:"Od svog novog mobitela očekujem samo tri stvari, a prva je da vječno živi i da se nikad ne pokvari. Gmail, Whatsapp, Facebook, Instagram, aplikacije su to koje koristim svaki dan i aktivna sam na njima tako da mi treba mobitel koji dugotrajnu bateriju ima. Vješta sam kuharica-nije da se hvalim , zato bi fora bilo da moj mobitel može slati mirisne poruke da moji prijatelji osjete te arome mojih specijaliteta, ali dobro - svjesna sam da od jednog mobitela možda ipak malo previše tražim."Honor 70 ide u ruke dobitnici Ivani Bilić iz Drniša. Hvala svima na sudjelovanju!

Vezani sadržaji
Ključne riječi nagradni natječaj HONOR 70
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->