Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Stiže Resident Evil anime CG serija
Članak
Objavljeno: 28.09.2020. 15:13

Netflix 

VIDEO: Stiže Resident Evil anime CG serija

Claire i Leon će se boriti protiv misterioznih neprijatelja među kojima će se naći i ponešto zombija.

VIDEO: Stiže Resident Evil anime CG serija

Netflix osim igrane serije Resident Evil u planu ima i animiranu, odnosno CG anime inačicu pod nazivom Resident Evil: Infinite Darkness, čija se premijera očekuje tijekom 2021. godine.

U seriji ćemo pratiti poznate likove Claire Redfield i Leona Kennedya, no o neprijateljima među kojima će sigurno biti zombija još ne znamo ništa, a to ne otkriva ni prvi službeni trailer, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Seriju će producirati Capcomovov producent Hiroyuki Kobayashi, a glavni posao će odraditi studio TMS Entertainment, dok će vođa produkcije animacije biti Kei Miyamoto koji je producirao film Resident Evil: Vendetta.

Kako se čini, animacija je namjerno napravljena tako da izgleda poput video igre, a očita je Netflixova namjera da sve više ulaže u filmove i serije koje dolaze iz okruženja gaminga.

Zasad još nije poznato kada bi se na Netflixu mogla početi prikazivati igrana serija Resident Evil za koju se zasad samo zna da će u prvoj sezoni imati 8 epizoda po 42 minute. Prva epizoda će se zvati Welcome to New Raccoon City. Vjerujemo da ćemo to saznati vrlo skoro.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->