Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Ultrakompaktno gitarsko pojačalo
Članak
Objavljeno: 23.03.2023. 14:23

Spark Go 

VIDEO: Ultrakompaktno gitarsko pojačalo

Positive Grid lansirao najmanju inačicu svojeg svestranog Spark pojačala za gitaru.

VIDEO: Ultrakompaktno gitarsko pojačalo

U svijetu takozvanih "modeling" ili mod pojačala za gitaru, koja digitalnom tehnologijom prilično vjerno imitiraju više poznatih analognih pojačala, sadrže zvučnik i brojne efekte, kompanija Positive Grid je poznata po svojim Spark pojačalima koja mnogi glazbenici koriste za vježbanje kod kuće, a mogu im poslužiti i za manje gaže.

Nakon većih Spark pojačala s kojima je postigao veliki uspjeh, Positive Grid je izdao i manju inačicu Spark Mini, a sada liniju proširuje još manjim "ultraprijenosnim" Spark Go pojačalom. 

Malo pojačalo visine od samo 8,9 cm radi uz prateću aplikaciju za Android i iOS u koju su softverski ugrađena virtualna pojačala, pedale i drugi efekti, a vaš zvuk može čak "podebljati" bubnjevima i drugim pratećim instrumentima uz pomoć ugrađene umjetne inteligencije, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Na taj način iz malenog pojačala možete dobiti 50.000 zvukova, 33 pojačala i 43 efekta i pedala, što će vam biti i više nego dovoljno za vježbanje u maloj sobici ili u pokretu. 

spark go 2

Aplikacija donosi čak i značajku "jam with you", koja sluša što svirate i generira prateću glazbu na posebnom kanalu, a ako želite naučiti nove pjesme, može se sinkronizirati sa Spotifyem ili Apple Music kako bi vam na zaslonu telefona prikazivala akorde koje AI generira u stvarnom vremenu.

Ako prednaručite Spark Go preko web stranice proizvođača platiti ćete ga 109 američkih dolara, dok će mu cijena u dućanima iznositi 149 dolara.  

Vezani sadržaji
Ključne riječi Positive Grid Spark Go
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->