Nalazite se
  • Pop Tech
  • Wonder Woman 1984 istovremeno u kina i na HBO
Članak
Objavljeno: 19.11.2020. 12:15

Warner Bros. 

Wonder Woman 1984 istovremeno u kina i na HBO

Još jedan visokobudžetni film stiže na streaming platformu istovremeno kada bi trebao biti prikazivan u Kinima.

Wonder Woman 1984 istovremeno u kina i na HBO

Jedan od najvećih blockbuster filmova 2020. godine, Wonder Woman 1984, izaći će istovremeno na HBO Max platformu i u kina25. prosinca ove godine.

Tu vijest je potvrdio Warner Bros. u svojem službenom priopćenju, kao i redateljica Patty Jenkins na Twitteru. Odlučeno je da se film nalazi na HBO-u mjesec dana od lansiranja, nakon čega će biti povučen s video streaming servisa i nastaviti se prikazivati u kinima.  

Korisnike HBO-a ovo neće koštati nikakvih dodatnih troškova, što znači da će popularna super junakinja koju tumači Gal Gadot, u društvu Chris Pinea u ulozi Stevea Trevora, ganjati nove negativce Maxa Lorda i The Cheetah u okviru redovne pretplate na servis.

Mnogi blockbusteri koji su trebali stići u kina uoči ovih božićnih praznika prebačeni su na 2021. godinu, uključujući Black Widow, Dune i James Bond: No time To Die.

Disneyev i Pixarov novi film Soul će umjesto u kina, prije kraja godine stići na Disney Plus, pa će predstavljati najveću konkurenciju HBO-u u domeni božićne filmske ponude streaming servisa.

Pandemija je jako naštetila hollywoodskoj filmskoj industriji. Producenti će se vjerojatno izvući relativno neokrznuti zahvaljujući video streamingu, no kino distributeri će teško preživjeti ovo razdoblje. Hoće li se ljudi nakon pandemije uopće vratiti u kina zasad je teško reći.Vezani sadržaji
Ključne riječi kina HBO Max Wonder Woman 1984
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->