Nalazite se
  • Pop Tech
  • Započela produkcija prequela Igre prijestolja
Članak
Objavljeno: 28.04.2021. 10:35

House Of The Dragon 

Započela produkcija prequela Igre prijestolja

HBO je objavio da se nova serija House of the Dragon nalazi u produkciji, a prikazivanje se očekuje 2022. godine.

Započela produkcija prequela Igre prijestolja

HBO je otkrio da se prequel serije Game of Thrones pod nazivom House of the Dragon, koji potpisuju George R.R. Martin, Ryan Condal i Miguel Sapochnik, nalazi u produkciji, a objavljena je i glumačka postava.

Potvrđeno je tako da će u seriji glavne uloge tumačiti Paddy Considine, Olivia Cooke, Matt Smith, Emma D’Arcy i Fabien Frankel, a među ostalim glomcima će se još naći i Rhys Ifans, Steve Toussaint, Eve Best i Sonoya Mizuno.

Nova serija se temelji na Martinovoj "Fire & Blood" seriji knjiga i smještena je 300 godina prije zbivanja u Igri prijestolja, a posvećena je priči o kući Targaryen.

Considine glumi kralja Viserysa Targaryena, Cooke Alicenta Hightowera, dok će D’Arcy tumačiti ulogu princeze Rhaenyra Targaryen, Smith princa Daemona Targaryena, a Toussaint Lorda Corlysa Velaryona, poznatog kao Sea Snake, koji je posto "desnica" kraljice Rhaenyre Targaryen u vrijeme Dance of the Dragonsa.

Scenarij za pilot epizodu potpisuje Ryan Condal, a redatelj pilota i još nekih epizoda će biti Miguel Sapochnik.  Martin, Condal i Sapochnik će biti izvršni producenti uz Saru Lee Hess, Vincea Gerardisa i Rona Schmidta.

Redateljski tim (prvih) 10 epizoda čine Greg Yaitanes, Clare Kilner i Geeta V. Patel, a prikazivanje je predviđeno za 2022. godinu.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->