Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.01.2023. 09:43

Chrome za Android 

Chrome može zaključati anonimne kartice

Svaki puta kad se vratite u anonimni način rada morat ćete potvrditi svoj identitet putem prepoznavanja lica, otiska prsta ili upisivanja PIN koda.

Chrome može zaključati anonimne kartice

Google uvodi značajku koja će u početku biti dostupna korisnicima Chrome preglednika na Androidu, koja će dodati dodatni sloj privatnosti kada pregledavate web stranice u anonimnom načinu rada. Tehnološki div otkrio je da mogućnost zaključavanja Chrome Incognito (anonimni način rada) sesija iza biometrijske autentifikacije na mobitelu trenutno dolazi do korisnika Androida nakon debija na iOS-u.

Kada je ova značajka uključena, morat ćete potvrditi svoj identitet putem provjere prepoznavanja lica ili otiska prsta svaki put kada se vratite na anonimnu karticu nakon izlaska iz Chromea.

Ova će vam značajka pokazati sivi zaslon s logotipom Incognito u sredini kada se vratite na karticu zaštićenu značajkom privatnosti. Tada ćete morati dodirnuti "Otključaj anonimno" da biste otvorili biometrijsku autentifikaciju ili odabrati potvrdu identiteta svojim PIN kodom.

Iako nam značajka još nije dostupna, možete provjeriti imate li joj već pristup tako da dodirnete izbornik s tri točke u gornjem desnom kutu Chromea. Otvorite Postavke, a zatim idite na Privatnost i sigurnost da uključite "Zaključaj anonimne kartice kada napustite Chrome" ako to već vidite kao opciju. Nama se to još na pokazuje.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Google Chrome anonimni način
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->