Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.10.2022. 15:43

IRB 

Ruđer ima dva otvorena radna mjesta

IRB traži znanstvenog novaka i stručnog suradnika u znanstvenom području računarstva.

Ruđer ima dva otvorena radna mjesta

Centar za informatiku i računarstvo Instituta Ruđer Bošković (www.irb.hr), Hrvatska, ima dva slobodna radna mjesta: znanstvenog novaka i stručnog suradnika u znanstvenom području računarstva.

Kao dio tima, znanstveni novak i stručni suradnik sudjelovat će u tekućim nacionalnim i međunarodnim projektima (Hrvatska zaklada za znanost, Horizon Europe, Digitalna Europa) koji se bave projektiranjem sustava i implementacijom znanstvenih kodova za paralelne i distribuirane računalne arhitekture primijenjenih u brojnim istraživanjima i/ili sudjelovati u razvoju novih aplikacija temeljenih na DLT tehnologiji (BlockChain). 

Ovisno o osobnim interesima, kandidat može unaprijediti svoju istraživačku karijeru u jednom ili više istraživačkih područja: distribuirano i paralelno računalstvo (HPC - High Performance Computing research and applications), Blockchain tehnologije, Dew Computing i IoT.

Od pristupnika se očekuje magisterij iz područja tehničkih znanosti ili iz područja prirodnih znanosti (matematika ili fizika).
Pozivaju se zainteresirani prijavitelji da svoj interes iskažu na email: [email protected].

Vezani sadržaji
Ključne riječi IRB
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->