Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.05.2019. 13:59

VR 

HTC Vive i Vive Pro u prodaji u Hrvatskoj

Uz kupovinu svakog Vive uređaja do kraja godine dobivate 6 mjeseci besplatnog pristupa u više od 600 aplikacija i igara.

HTC Vive i Vive Pro u prodaji u Hrvatskoj

HTC Vive je objavio dostupnost Vive i Vive Pro headsetova kod ovlaštenih partnera Links i Hangar 18. Kod njih ćete HTC Vive platiti po preporučenoj cijeni od 4.999 kuna, dok ćete "profesionalni" Vive Pro platiti 11.499 kn. Uz kupovinu svakog Vive uređaja do kraja godine HTC osigurava 6 mjeseci besplatne pretplate na VivePort Infinity, što znači  neograničen pristup u više od 600 aplikacija i igara.

Vive

HTC Vive uključuje headset s dva 9,14 cm (3.6'') OLED ekrana od kojih svaki ima razlučivost od 1080 x 1200 piksela po oku (ukupno 2160 x 1200) i dolazi s osvježavanjem zaslona od 90 Hz, poljem pogleda 110 stupnjeva i ugrađenim mikrofonom.
Modele je moguće upotrebljavati zajedno s korektivnim naočalama, a jastučić za lice pruža korisniku veću udobnost pri upotrebi, dok prednje kamere omogućuju proširenu stvarnost (AR). U kompletu se nalaze i dva kontrolera s bežičnom vezom i povratnom informacijom u obliku vibracije te dvije bazne stanice za spajanje.

htc01

Kontroleri se mogu upotrebljavati s jednim punjenjem do šest sati. Bazne stanice pokrivaju 360 stupnjeva prostora, a mogu se postaviti na bilo koju površinu. Pomoću headseta i bežičnih kontrolera možete se prirodno kretati, istraživati i ući u interakciju s VR doživljajima, aplikacijama i igrama, a za sustav kažu da je i siguran jer prikazuje granice površine za igru, kako se ne biste zabijali u zidove ili namještaj. 

Vive Pro

Uz HTC Vive, direktor Proizvoda za centralnu i istočnu Europu Marko Savković predstavio je i posljednju verziju Vive Pro uređaja, cjelovitog premium rješenja za VR profesionalce.

htc07

Uređaj sadržava Vive Pro headset, dva bežična kontrolera i dvije unaprijeđene bazne SteamVR stanice za još napredniji i veći kapacitet praćenja široke površine od 10 x 10 m. Uz njega dolaze i dual-OLED ekrani s još oštrijom rezolucijom slike od 2880 x 1600 piksela, što je ukupno povećanje rezolucije za 78% u odnosu na originalni Vive. Osim toga, Vive Pro ima integrirani headset s 3D prostornim zvukom i aktivnim podešavanjem buke. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->