Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.05.2023. 10:35

Instagram 

Instagram novom aplikacijom konkurira Twitteru

Meta priprema novu aplikaciju koja djeluje poput tekstualne inačice Instagrama.

Instagram novom aplikacijom konkurira Twitteru

Influencerica Lia Haberman, u svojem je biltenu ICYMI Substack podijelila sliku onoga što djeluje kao screenshot marketinške prezentacije Mete koja bi uskoro mogla lansirati svoju novu aplikaciju koja djeluje poput tekstualnog Instagrama, čime bi trebala predstavljati konkurenciju Twitteru

Iz ove slike se ne može vidjeti kako će se nova aplikacija zvati, jer se samo navodi da je riječ o novoj Instagramovoj aplikaciji za tekstualne konverzacije. Lia Haberman kaže da će se korisnici u aplikaciju moći prijaviti svojim korisničkim imenom i lozinkom za Instagram, a svi pratitelji i drugi podaci prenijet će se u nju iz glavne Instagram aplikacije.

U aplikaciji ćete imati "feed" i moći ćete objavljivati tekstove do 500 znakova uz koje ćete moći priložiti linkove, fotografije i videozapise.

Možda najvažnija značajka aplikacije će biti u tome što će biti decentralizirana, što znači da će biti kompatibilna s nekim drugim aplikacijama poput Mastodona, piše u tekstu na screenshotu. "Korisnici na ovim drugim aplikacijama moći će vas tražiti, pratiti i komunicirati s vašim profilom i sadržajem ako ste javni ili ako ste privatni i odobravati vas kao pratitelje.

Meta zasad još nije izašla u javnost s informacijom o novoj aplikaciji, što znači da je slika koju je objavila Haberman vjerojatno procurila s neke interne Instagramove prezentacije.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Twitter Instagram meta
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->