Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.05.2019. 14:15

Thermaltake 

VIDEO: RGB gaming stol za 8000 kn

Nakon što je prikazan na CES-u 2019, Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk kreće u prodaju.

VIDEO: RGB gaming stol za 8000 kn

Današnje generacije PC gamera gotovo ne mogu zamisliti igranje bez RGB rasvjete, pa proizvođači hardvera i periferne opreme u ponudi imaju svijetleće proizvode svih svih vrsta.

Ako vam nije dovoljno što imate svijetleće prozirno kućište sa svijetlećom grafičkom karticom i svijetlećim vodenim hlađenjem, RGB miša, tipkovnicu i slušalice te dakako monitor s pozadinskim ambijentalnim RGB osvjetljenjem, od sada si možete kupiti Thermaltakeov RGB gaming stol pod nazivom Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk koji je prikazan na ovogodišnjem CES 2019 sajmu.

1-6

Ovaj stol veličine od 165x75 cm dolazi s RGB rasvjetom na rubovima koju možete programirati prema vlastitim željama, a u njega je ugrađen i sustav za automatsko podizanje i spuštanje, što znači da si možete podešavati visinu prema 4 pretprogramirane postavke, odnosno između 70 i 100 cm, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Stol se prodaje po cijeni od 1200 dolara, odnosno nekih 8000 kn, što baš i nije malo, ali vjerujemo da će si ga kupovati oni koji već posjeduju kompletno high-end gamersko računalo, RGB hardver, periferiju i gaming stolac, kako bi u potpunosti zaokružili svoj savršeni RGB gaming setup.

Ako spadate među takve prednaručiti ga možete putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->